Gå till innehåll

Vi välkomnar Anton som LIA-praktikant på vår speditionsavdelning

Anton

Under våren gör Anton Bjärefors sin LIA-praktik hos oss på Uddevalla Hamnterminal. Han läser sitt andra år på YH-utbildningen Green Logistics Manager, en bred utbildning med fokus på hållbarhet inom logistik.

Parallellt med sin LIA jobbar han med att slutföra sitt examensarbete, som handlar om Lean. Lean är en modell för verksamhetsutveckling, som bland annat kan användas för att minska resursslöseri, öka lageromsättning och ta bort flaskhalsar inom logistikkedjor.

Under sin LIA hos oss kommer Anton att jobba med ett nytt spännande projekt. Projektet handlar om projektgods för export och kommer ge Anton möjlighet att lära sig mer inom speditionsområdet.

Efter att LIA-perioden är avslutad återgår Anton till skolan för att slutföra sin utbildning och ta examen. Men i sommar kommer han tillbaka igen, då som anställd sommarvikarie på vår speditionsavdelning.

-Det extra roligt att inte bara kunna ta emot Anton som LIA-praktikant, utan att vi också har möjlighet att erbjuda en anställning i anslutning till att han slutför sin utbildning, säger Jacob Engholm, Marknads & speditionschef.

Välkommen till oss Anton!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-06-04
Publicerad:
2023-04-11