Gå till innehåll

Vi är stolta sponsorer till GF Kroppskultus evenemang Handbollsfesten!

Handbollsfesten

Kroppskultur är en av Uddevallas största idrottsföreningar. Föreningen har nästan 800 aktiva handbollsspelare, där de allra flesta är barn och ungdomar. Som idrottsförening är GF Kroppskultur med och bidrar till en meningsfull fritid för barn och ungdomar i Uddevalla. Här får de röra på sig och ha roligt, samtidigt som de lär sig sporten.

Precis som i höstas är vi med och sponsrar föreningens evenemang Handbollsfesten. För dig som publik är evenemanget helt gratis. Samtidigt som sponsorerna bidrar med nära 350 kronor till klubben för varje person som kommer dit och tittar.

Så missa inte Handbollsfesten, nu på lördag 3 februari i Agnebergshallen!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-06-04
Publicerad:
2024-01-30