Gå till innehåll

Japans ambassadör i Sverige besöker Uddevalla hamn

Christina Nilsson, Noke Masaki och Ulf Stenberg

Christina Nilsson, Noke Masaki och Ulf Stenberg

Innan jul hade vi äran att ta emot Japans ambassadör i Sverige, Noke Masaki, ambassadsekreterare Seiichi Sakata och generalkonsul Claes Grill i Uddevalla hamn. När de, tillsammans med kommunfullmäktiges ordförande Christina Nilsson, under två dagar besökte utvalda företag och skolor i Uddevalla.

Vår VD Ulf Stenberg, tillsammans med flera av våra medarbetare, hjälpte till att representera oss på bästa vis. Besökarna bjöds på traditionell jul-fika med glögg och pepparkakor, och en presentation av vår verksamhet. En rundtur i hamnen hanns också med. Instruerad av en av våra duktiga truckförare, tog ambassadör Noke Masaki chansen att prova på att köra hjullastare ute på Skeppsholmspiren.

Tack för ert besök hos oss!

Noke Masaki provar på att köra hjullastare

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-06-04
Publicerad:
2023-12-28