Gå till innehåll

Sponsring

Uddevalla Hamnterminal är stolta över att vara med och sponsra lokala föreningar och ideella organisationer. Vi har valt att fokusera på att sponsra organisationer med fokus på barn och ungdomar och ideella organisationer kopplade till det marina livet.

Aktuell sponsring

 

Sjöräddningssällskapet SSRS

Vi stödjer löpande Sjöräddningssällskapet SSRS. De är en ideell organisation, som ensamt ansvarar för 70 procent av alla räddningsaktioner till havs i Sverige. Utan statlig finansiering behövs vårt och andra stöd, för att hjälpa dem att rädda liv till sjöss.

SSRS

Precis som tidigare år har vi valt att ersätta julklappar till våra kunder, med ett bidrag till Sjöräddningssällskapet.

Vi stödjer SSRS med en julgåva 2023

GF Kroppskultur

GF Kroppskultur är en av Uddevallas största idrottsföreningar med över 700 aktiva medlemmar, där de allra flesta är barn och ungdomar. Vi är med och sponsrar klubbens evenemang Handbollsfesten i oktober 2023 och februari 2024.

Handbollsfesten oktober 2023

Natur & Miljöboken

Vi vill medverka till en lokal hållbar samhällsutveckling, och är därför ett av de företag som bidrar till att Natur & Miljöboken kan ges ut till barn i Uddevalla kommun under läsåren 2023, 2024 och 2025.

Natur & Miljöboken är ett faktagranskat, inspirerande och framförallt aktuellt läromedel annpassat för mellanstadiet. Läromedlet fokuserar på hållbar utveckling samt natur- och miljökunskap. Natur & Miljöboken har sen 1993 delats ut till över 5 miljoner elever i Sverige.

Det talas mycket om hot mot miljön idag. Natur & Miljöboken vill hellre tala om
möjligheter. Att tidigt ge den uppväxande generationen kunskaper om vår natur
och miljö tror vi är ett oslagbart sätt att skapa förutsättningar för en hållbar
utveckling. I årets böcker finns de Globala målen med, kopplat både till övningar och lektionsförslag.

natur och miljöboken

Dokument

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-01-11
Publicerad:
2023-05-26